Janneke van der Poel

Janneke van der Poel

business developer janneke.vanderpoel@inbo.com

Als strategisch business developer brengt Janneke vragen en ontwikkelingen in de markt samen met de expertise van architecten. Dat doet ze met jarenlange ervaring bij architectenbureaus, een goed gevoel voor de behoeften van de opdrachtgever en het naar voren brengen van de toegevoegde waarde van architectuur en stedenbouw op het leven van mensen.

Tenders en selecties zijn een belangrijke manier om unieke opgaven te verwerven. Janneke ziet deze manier van acquisitie als een strategisch spel. Ze weet als geen ander hoe je een succesvol team samenstelt, een winnende proposal maakt en je een opdrachtgever moet overtuigen. Als visiting critic begeleidt ze collega’s van alle vestigingen bij selectieprocedures. Janneke zoekt altijd naar mogelijkheden om nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Dat doet ze door veel in gesprek te zijn met ambitieuze ontwikkelaars, inspirerende opdrachtgevers, ondernemende aannemers, innoverende adviseurs en vernieuwende architecten. En door een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het debat door het organiseren van evenementen waar kennisdelen en netwerken centraal staat.

Janneke wordt het meest enthousiast van projecten met maatschappelijke impact, waarin we kunnen laten zien hoe de nabije toekomst eruit moet komen te zien: circulair, biobased en sociaal.

INBO sinds
2016

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept