Stagiair Architectuur Heerenveen

Stagiair Architectuur

Ben jij die student die geïnteresseerd is in projecten die er echt toe doen? Van woonhuizen en zorggebouwen tot een uniek Knarrenhof? Heb je al eens aan INBO gedacht? Wij ontwerpen in de stad maar ook in het Friese landschap. Bij INBO ontwerp je namelijk mee aan opgaven met bijzondere aandacht voor Social Impact en Circulariteit.

Wat doe je?

Je werkt aan uiteenlopende projecten en tenders, variërend in grote en programma. Van publieke gebouwen tot grote woningbouwopgaves. Hierbij zul je assisteren in het maken van visualisaties, presentaties, studiemodellen en documentatie van de projecten. Je maakt visualisaties en schema’s die op een aansprekende wijze een concept, visie of ontwerp verbeelden.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je studeert HBO bouwkunde, afstudeerrichting architectuur, of aan de TU architectuur.
  • Je bent leergierig, enthousiast en werkt graag samen in een hecht team.
  • Je hebt grote interesse in diversiteit in projecten.
  • Je neemt initiatief en bent communicatief vaardig.
  • Goede beheersing van de Nederlands taal.
  • Je woont op bereisbare afstand tot Heerenveen.
  • Je bent minimaal 4 maanden fulltime beschikbaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn INBO. De ontwerpers die mensen centraal zetten. Zo betrekken we gebruikers bij ons werk. Zij weten namelijk écht wat ze nodig hebben. We vragen, onderzoeken en ontwikkelen. Wat we bedenken, bouwen we ook. Ons doel is om buurten socialer en gezonder te maken. Daarom ontwerpen we plekken waar mens, stad en natuur elkaar ontmoeten: ruimtes om je thuis te voelen. Ruimte voor mensen.

Ons atelier in Heerenveen zorgt voor een open karakter en een informele werksfeer. Wij zijn een hecht team met korte lijnen tussen de architecten, bouwkundigen en partner van het team.

Wat bieden we je?

Wij bieden een interessante stageplek met stagevergoeding. We werken binnen het team aan zeer diverse en aansprekende opgaven en bieden verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Leren en ontwikkelen
INBO’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze INBOacademie. Op dit platform bieden wij software en softskill trainingen aan voor het versterken van jouw ambities. Even belangrijk is dat we binnen INBO leren van elkaar (INBOcafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com

Interesse?

Wil jij graag stage lopen bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar werkenbij@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

More vacancies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept