Stage Interieur Amsterdam

Stagiair Interieur

Een goed interieur daagt uit, prikkelt, inspireert en verbindt.Kun jij je vinden in deze stelling? Wij zijn op zoek naar een creatieve stagiair voor ons interieur team.

Wat doe je?

Als stagiair werk je als volwaardig teamlid mee in ons creatieve interieurteam aan diverse interieurprojecten. Alle ontwerpaspecten komen aan de orde. Denk aan het uitwerken van de kleinste details tot het kiezen van kleuren en materialen maar ook het tekenen van plattegronden en het visualiseren in 3D.

Wie ben je en wat neem je mee?

  • Je studeert een HBO opleiding in architectuur.
  • Je hebt affiniteit met interieur.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Gedegen kennis van adobe en autocad zijn een pré.
  • Je bent vanag augustus/ september 2024 minimaal 3 dagen in de week, 4 maanden beschikbaar.

Wie zijn wij?

Wij zijn INBO. De ontwerpers die mensen centraal durven te zetten. Zo betrekken we gebruikers graag bij ons werk. Zij weten namelijk écht wat ze nodig hebben. We vragen, onderzoeken en ontwikkelen. Wat we bedenken, bouwen we ook.

Ons doel is om buurten socialer en gezonder te maken. Daarom ontwerpen we plekken waar mens, stad en natuur elkaar ontmoeten: ruimtes om je thuis te voelen. Ruimte voor mensen.

Ons interieurteam is gevestigd in Amsterdam. Wij werken aan diverse projecten van bedrijfsrestaurants tot gemeentehuizen, tot campussen, tot kantoorinrichtingen.
Wij zijn van mening dat een goed interieur uitdaagt, prikkelt, inspireert en verbindt. Een goed interieur is afgestemd op de cultuur van de gebruikers, maar kan die ook beïnvloeden. Hoe je werkt en waar je elkaar op een vanzelfsprekende manier ontmoet, wordt in belangrijke mate bepaald door het interieur. Neem een kijkje op onze site om een goed beeld van onze projecten te krijgen.

Wat bieden we je?

We bieden een interessante stageplek met stagevergoeding. We werken binnen het team aan zeer diverse en aansprekende opgaven en bieden verschillende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Interesse?

Wil jij graag stage lopen bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar werkenbij@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

More vacancies

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept