Jenny Kattenburg INBO

Jenny Kattenburg

recruiter / L&D professional jenny.kattenburg@inbo.com

Jenny vindt het belangrijk om te blijven groeien in haar werk, maar ook als persoon. In haar dubbele rol als recruiter / L&D professional maakt ze een goede match tussen kandidaat en organisatie. Binnen INBO adviseert en stimuleert ze collega’s om zichzelf te blijven ontwikkelen en de wijze waarop ze dit doen.

Ze weet om te gaan met een steeds veranderende arbeidsmarkt en ziet hierin kansen voor INBO. Deze kansen vertaalt ze naar creatieve ideeën. Dit vraagt om een nieuwsgierige houding. Jenny krijgt energie van het blijven ontwikkelen van een passend arbeidsmarktcommunicatieplan dat aansluit bij de huidige arbeidsmarkt.

Door haar sociale karakter heeft ze persoonlijke aandacht voor iedereen. In de toekomst wil Jenny de collega blijven die iedereen weet te vinden. Vanuit een coachende rol adviseert zij collega’s om het beste uit zichzelf te halen.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept